De Uitlaatservice

In deze drukke 24 uur's maatschappij zien we dat steeds meer mensen full-time gaan werken. De tweeverdieners zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Door al deze drukte en stress is er ook steeds meer behoefte aan de broodnodige ontspanning, en wat geeft nou meer ontspanning dan een heerlijke boswandeling op zondagmorgen met uw trouwe viervoeter.
Alleen, hoe moet dat nu als uw drukke werkweek weer begint en u weer 40 uur of misschien wel langer van huis bent. Dan is Dog Walkers Nieuwegein er voor u en uw hond. Wij zorger ervoor dat uw trouwe viervoeter op een verantwoorde manier ruimschoots zijn energie kwijt kan in de vorm van een fikse wandeling samen met leuke speelkameraadjes. 

Lekker wandelen in het bos

 


 

 

 Voor wie is Dog Walkers Nieuwegein?
Dog Walkers Nieuwegein is er voor iedereen die zijn hond een flinke wandeling met speelkameraadjes gunt in de regio Nieuwegein en IJsselstein. Het kan zijn dat uzelf niet altijd toekomt aan een wandeling doordat u bijvoorbeeld:

 
Het druk heeft op uw werk, en niet in de gelegenheid bent om tussen de middag naar huis te gaan.
 
Niet meer zo goed ter been bent, en uw hond toch een middagje uit gunt.
 
Uw hond het heerlijk vind om met andere honden te spelen, terwijl u hier de tijd niet voor heeft.
 

En zo kunnen er nog zoveel redenen zijn.
De bussen op de uitlaatplek


Ook niet te vergeten is de socialisatie van uw hond in een groep, wie kent het niet een hond die angstig achter uw benen wegkruipt bij het zien van een groepje andere (grote) honden. Juist bij ons in de roedel leert hij dat het geheel niet eng is maar juist heel erg leuk. Hij leert op deze manier zijn oerinstinct kennen, een hond is en blijft een roedeldier, er zal dus ook altijd een plaats voor hem zijn in de roedel. In zo’n geval belt u gewoon Dog Walkers Nieuwegein en wij gaan op stap met uw hond, dit kan varieren van één maal per maand, één keer per week tot zelfs meerdere malen per dag. Dog Walkers Nieuwegein voldoet gewoon aan uw wensen.

 


 Is Dog Walkers Nieuwegein een goede uitlaatservice?
Ja om dat te zeggen van jezelf zou wat arrogant zijn, dat laten we maar aan de klanten over... Maar gezien de progressieve groei (ondanks de komst van meerdere concurenten) zijn wij nog steeds de grootste uitlaatservice onze regio. U blijkt toch steeds weer te kiezen voor onze kwaliteit en service met een hoofdletter 'S' !