Hoe gaan wij te werk?

 

 Intakegesprek:

Voordat uw hond met ons mee kan komen wij eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier kunt u zien met wie uw hond mee gaat, en wij kunnen kennis maken met uw hond. In dit gesprek bekijken wij of de hond mee kan in een groep van andere honden, en bekijken wij of de hond de nodige entingen heeft gehad.
Tommie in zijn eigen huisje

 Uitlaten van de hond:

Op de afgesproken dagen en tijden komen wij de hond bij u thuis ophalen. U kunt zelf kiezen of wij een sleutel meenemen van uw huis of dat u ervoor zorgt dat er iemand thuis is zodat wij de hond kunnen ophalen.
Nadat alle honden zijn opgehaald gaan we naar ons eigen (met een hek afgesloten) terrein waar uw hond een uur lang kan spelen met ons en de overige honden.
Op ons terrein staan van allerlei behendigheids toestellen waar uw hond zich, samen met ons, mee vermaakt. Ook hebben we meerdere vijvertjes en waterpartijen zodat er ook volop gezwommen en gebadderd kan worden!

Enkele van de vele toestellen
Een stukje van het overdekte terrein

 Ons eigen uitlaatterrein:

Omdat de regelgeving steeds strakker wordt, en wij de omgeving zo min mogelijk overlast willen bezorgen hebben wij een eigen uitlaatterrein van ca 5000m2 in industrieterrein "De Wiers". Het terrein bestaat uit twee gedeelten een overdekt en een open gedeelte.

Op het overdekte gedeelte (ca 2500m3 hebben wij zeker 20m3 snippers gestrooid zodat de honden niet zo vies worden van de blubber (onder de bomen groeit het gras namelijk erg slecht).
De snippers op het land

U ziet het uw hond heeft bij ons prima naar zijn zin en zal moe en voldaan in zijn mandje liggen slapen tot u weer thuis bent!

Nou en of dat ik moe ben als ik thuiskom!!!

Ons motto is niet voor niets: "Dog Walkers Nieuwegein, voor een uitgelaten hond"